Sådan undgår du at betale for meget i hosting

by gaymobil on

Hvis du har en hjemmeside, er du også nødt til at betale for hosting. Dog er mange virksomheder slet ikke klar over, hvad hosting koster, og det betyder, at de tit binder sig hos dyre webbureauer. Men hvad er det mere præcist, man bør tage højde for? Det kommer vi med vores bud på her.

Hvor meget plads, har du brug for?

Hvor meget plads du har behov for, kommer meget an på, hvor stor din hjemmeside er. Driver du en mindre hjemmeside for en lokal virksomhed, så behøver du ikke at have så meget plads. Det er mere, hvis du har en stor hjemmeside i form af en portal eller en shop med flere tusinde produkter. Du bør altså ikke begynde med at bestille for meget plads, med mindre du ved, at du får brug for det.

Sammenlign altid priser

Der findes ude på internettet rigtig mange gode hjemmesider, hvor du kan sammenligne priserne på webhotel som fx Find Hosting. De kan godt variere meget fra udbyder til udbyder, og det er en af grundende til, at det er godt altid at tjekke flere priser, inden du beslutter dig for, hvilken udbyder du vil have. Når du sammenligner priser på hosting, så er det altid en god idé at kigge på, hvad der ellers følger med. Måske er der ubegrænsede e-mails eller et gavekort til Google AdWords. Alt dette er værd at have med i overvejelserne, når du skal vælge din nye leverandør.

Bonustip: Tjek oppe og nedetid

Når du har en hjemmeside er noget af det vigtigste, at den er oppe, og at dine potentielle kunder kan tilgå den. Derfor bør du undersøge oppe og nedetider for de forskellige udbydere, så du ikke kommer til at betale for en webhotel, hvor din hjemmeside måske kun virker 90% af tiden. Gode steder du kan kigge efter dette på, er hos udbyderen selv men også på deres Facebook-side, Trustpilot og andre sider, hvor der er anmeldelser.

Written by: gaymobil

Skriv et svar