Hobbyer for mænd med sans for kvalitet

by gaymobil on

Det er oppe i tiden at gå op i kvalitet. Det gælder både med tøj, men det gælder i den grad også inden for mad og gastronomi. Det er blevet mere og mere normalt at tage til slagteren, købe lækre råvarer i Torvehallerne og tage på lækre restauranter. Derfor er flere og flere mænd også begyndt at gå sammen om ting, der er forbundet med en mandighed og kvalitet. Men hvad kan det dog være? Det får du i denne artikel.

Vinloge

Flere og flere vennegrupper åbner vinloger, hvor de mødes og drikker god vin. Hver har så ansvaret for at tage en vin med, præsenterer den og så bliver der ellers smagt. Det er en rigtig hyggelig ting og mange kombinerer det også med god mad. En moderne form for herreklub. Der vil typisk være forskellige former for tilbehør til vinene, for eksempel ost, oliven, olie og brød. Mange loger vælger at klæde sig fint på for at vise respekt for logen. Mange bruger det nu også for at få en pause fra konerne!

Interesse for Gin

Gin må siges at være en drik for mænd (måske bortset fra gin & tonic). Flere og flere er begyndt at få øjnene op for gin, og ligesom med vin mødes man og præsenterer en gin og nyder et glas eller to af hver. Hver deltager tager en gin med, det kunne eksempelvis være en hendricks gin.

Madklub

I gamle dage var samfundet bygget sådan sammen, at kvinder lavede mad og mænd arbejdede. Det har ændret sig nu, og nu finder man faktisk flere og flere mænd i køkkenet sammenlignet med i gamle dage. Mange mænd går meget op i at lave god mad, og den interesse kan man takke kendte kokke som Ramsey og Holm for at videregive til det danske folk. Det er nu ikke længere kun foran grillen mændene vil bestemme, nej det er også i det almindelige køkken!

Written by: gaymobil

Skriv et svar