Mad til døren skaber en fantastisk fest for de bedste venner

by gaymobil on

Der er intet bedre en at holde en god fest. Blandt unge mennesker er der en tendens til, at man tager i byen, og dette kalder man så at feste. Dette er dog langt fra den rigtige forståelse af det at tage til feste. Selvfølgelig er er mange af de samme aspekter, og langt hen af vejen er det at tage i byen en måde at feste på. Alligevel er det på ingen måde det samme som at tage til en fest. For mange mennesker er byen i højere grad en måde, hvor på man kan finde sig en mage. Derfor bliver den måde man fester på også utrolig påtaget og rettet efter det at få opmærksomhed. Det ses på den måde man opfører sig på, den måde man klæder sig på og den måde man danser på. Det kan selvfølgelig være sjovt at tage i byen, men for de fleste er der også noget andet på spil.

Hvis man derimod vælger at holde en fest, er man ikke tvunget til at være sammen med en masse mennesker, som man egentlig ikke har lyst til at være sammen med. På samme tid er man heller ikke i en konstant frygt for at sende de forkerte symboler, så en eller anden desperat person pludselig får de forkerte ideer. Når man afholder en fest, er det nogle helt andre ting, der er i fokus. Dette er for eksempel, at man inviterer sine allerbedste venner over til ens lejlighed, hvor man kan snakke sammen og hygge sig. Omdrejningspunktet bliver noget helt andet, og dette kommer også til udtryk på den måde, festen forløber. Til en fest for ens venner vil det være langt mere normalt at bestille måltidskasser, og herved også hygge sig over et måltid mad og noget god vin.

Måltidskasser kan være opvarmning eller den centrale del af festen

Dette med, at det er langt mere hyggeligt, når man selv vælger sit selskab, kommer også til udtryk, når de fleste egentlig finder opvarmningen til at gå i byen langt sjovere end den egentlige bytur. På den måde kan man igen få leveret måltidskasser via iboom.dk, og dermed drikke sig varm til aftenens strabadser over et stykke pizza, mens man griner og hygger sig med sine venner. På den anden side kan maden også være omdrejningspunktet til festen, og det kan dermed være en fest, hvor man spiser et langt måltid, og drikker sig lidt bedugget imens. Dette er selvfølgelig to vidt forskellige typer fester, men alligevel har de begge det til fælles, at når man samles omkring mad, bliver samtalen langt vigtigere end, hvordan man ser ud udadtil.

Med mad til døren kan en fest hurtigst stables på døren

Desværre kan især unge mennesker have tendens til ikke at samles over denne samtale, og i stedet lade hele festen gå op i drukspil og damejagt. Ved denne slags samkvem bliver man som mennesker mere adspredte, og det bliver svære at snakke sammen, hvis man er vant til at være samlet omkring spil og en enorm mængde alkohol. Grunden til, at man ofte har tendens til at vælge den hurtige opvarmningsfest, er først og fremmest, at man kender til dette, og derfor er det også nemmere. På den anden side er der en hel masse planlægning og pres forbundet med det at invitere til privat fest. Det bliver lige pludselig værtens ansvar, at ens gæster hygger sig, og dette kan gøre det svært for værten at hygge sig. Dog behøver det ikke være så opsat, og for det meste er en spontan fest faktisk bedre end en planlagt fest.

Written by: gaymobil

Skriv et svar