Det er vigtigt du har en svømmevest i din båd

by Emma on

At have båd kræver rigtigt meget udstyr. Det ved de fleste bådejere. Det er udstyr af alle mulige forskellig slags, du skal bruge. Det kan være rigtigt dyrt, men du kan via Marineudstyr.dk blandt andet sikre dig en billig svømmevest.

Mange fordel ved en svømmevest

Det er en super god ide, at have svømmeveste ombord i din båd. En svømmevest er super god til dig, der ønsker lidt ekstra opdrift, hvis du skal i vandet. Den gør det bare lidt lettere at begå sig i vandet og komme sikkert fra et sted til et andet sted i vandet. Altså hvis du lige har behov for at svømme en distance, så kan du med fordel bruge en svømmevest. Og den har flere fordele. For den giver også lidt ekstra varme på kroppen, når du ved at du skal i vandet for at ordne nogen ting. 

Er ikke en redningsvest

Du skal være opmærksom på at en svømmevest ikke er en redningsvest, som er lovpligtig at have i sin båd. En svømmevest giver ikke den nødvendige sikkerhed mod vand i luftvejene, som en redningsvest giver.

Godt til andet

En svømmevest er en rigtig god ting til mange andre aktiviteter. Det kan være være, når du er på tur i kajakken, og ved du ikke kommer alt for langt fra land, og der ikke er risiko for at du skal være rigtig længe i vandet, og dermed også bliver meget nedkølet. Det er lettere at bevæge sig i en svømmevest end i en redningsvest. 

Hvad med en vandskivest?

En anden mulighed er at købe en vandskivest. Det giver sig selv at den er god til vandski og lignende aktiviteter som eksempelvis surfing. Igen en vest der er god, hvis du ikke er for langt fra kysten og er en god svømmer. Der findes forskellige muligheder indenfor vandskiveste. Afhængighed af hvilken sportsgren, du dyrker kan du finde fordele i de forskellige modeller. De er ihvertfald alle med til at du kan opnå større sikkerhed på vandet i forskellige situationer.

Written by: Emma

Skriv et svar