5 Serier du bør se inden du dør

by gaymobil on

Alle har deres egen ynglings serie/serier, og måske ligefrem ynglings genre. Dog er det ligegyldigt om du mest er til sci-fi serier eller romantiske serier, der er nogle serier som bare er så gode at du bør se dem, også selvom det ikke er din ynglings genre.

1. The Wire – All time bedste serie nogensinde.    the wire

Mange har aldrig set eller hørt om The Wire. Dette skyldes at den blev vist fra 2002 til 2008, altså før online streaming for alvor slog igennem. Den har dog vundet et utal af priser og man Havard udbyder endda fag baseret på The Wire (Jura og Socialestudier).

Serien handler om bydelen Baltimore i USA og dens narkokriminalitet. Det som er specielt ved The Wire er at den viser alle sider af narkokriminaliteten, både fra gangsterne til politikerne og det gøres helt uden at glorificerer nogen af parterne. Hver sæson fokuserer på en ny side af samme sag, og alt er lavet så realistisk som muligt.

Denne serie bør ingen leve uden at have set.

2. Game Of Thrones – Ingen er for vigtige til døgame of thrones

Hvis man bare er det mindste til fantasy genren, så har man helt sikkert hørt om Game of Thrones. Game of Thrones er en af de største serier i nyere tid og har mødt anderkendelse over hele verden.

Serien er baseret på George RR Martins bøger, og foregår i et fiktivt univers. Det som gør Game of Thrones til en must see serie, er den dybde som den besidder. Der er så mange spørgsmål og side historier at man kan gense afsnit igen og igen og hele tiden opdage nye ting.

Det som alle dog snakker om ved Game of Thrones er den mangel på traditionelle hovedpersoner. Normalt er en hovedperson hellig og kan ikke dø, dette er dog komplet omvedt i Game of Thrones hvor ingen er fredet. Du kan sidde nyde din ynglings krakter i et sekundt og i næste mangler han hovedet.

3. Breaking Bad – Fra skolelærer til druglordbreaking bad

Breaking Bad er en af de serier hvor man virkelig kan følge med i hovedpersonens udvikling. Walter White som starter som behagelig og usikker skolelærer og ender som usympatisk narkobaron. Det fede ved denne serie er at man ikke rigtig kan finde punktet hvor hovedpersonen bliver den onde.

4. Fire Fly – Bedste Sci-fi seriefirefly

Fire Fly blev aldrig rigtig populær imens den kørte, og blev derfor taget ned før tid. Den har dog siden vundet kultstatus og går nu for at være en af de bedste science-fiction serier der nogensinde er lavet. Serien foregår langt ude i fremtiden og omhandler en gruppe outlaws som rejser rundt i rummet.

5. House of Cards – Mest tids relevante seriehouse of cards

Hvis man er ude efter at se hvordan politik foregår bagkulisserne og måske miste troen på samfundet så er denne serie perfekt. Serien omhandler en politikers usympatiske vej igennem det amerikanske politiske system.

Denne serie er et must see for alle der er bare lidt politisk engagerede.

Find en tv pakke hos watzmenow.tv hvor du kan se de ovenstående serier.

 

Written by: gaymobil

Skriv et svar