Dit mobilabonnement er alt for dyrt og du bruger det ikke nok

by gaymobil on

Ja. Det er rigtigt. Du kan ikke sige mig imod. Langt de fleste af danskerne har i dag et mobilabonnement som er langt dyrere end det de egentlig har brug for. Tv2 viste for ikke så længe siden et tv program der fortalte om hvordan der er rigtig mange penge der ender i lommen på virksomhederne, fordi man ikke lige gider at undersøge priser og vilkår på mobilabonnement. Det er så dejligt nemt at lade stå til nemlig.

De fleste kender det jo godt, man ved måske godt at man burde tage et kig på det, men det ender ofte med at blive nedprioriteret i forhold til andre mere ”vigtige” ting. Problemet er blot at hvis du har mange af den slags ting i dit budget, så akkumulerer det lige så stille. Hvis man har en smule forstand på økonomi så ved man også at de bedste penge, er de penge man sparer og efterfølgende sætter til at arbejde for en. Det kunne enten være i form af investeringer eller blot at sætte dem i banken. Der er ingen grund til at smide de penge væk OVERHOVEDET. Det kan hurtigt blive til mange penge i banken eller porteføljen, hvis man blot gad at tage en aktiv tilgang til det.

En af de nemmeste måder at undersøge hvorvidt man betaler for meget for sit mobilabonnement er ved at benytte sig af en de mange forskellige sider der sammenligner mobilabonnementer online. Der findes et væld af den slags sider, så der er masser at vælge imellem når det næste mobilabonnement skal findes. Se fx: Http://mabonnementer.dk – Her får du et overblik over de forskellige udbydere der er i markedet for mobilabonnementer og kan således hurtigt finde et der passer til dig og dine behov.

Written by: gaymobil

Skriv et svar